71595
Book
In basket
Jajka / przepisy Jodi Liano ; zdjęcia Kate Sears ; [tłumaczenie Aleksandra Gietka-Ostrowska]. - Warszawa : Buchmann, copyright 2014. - 111, [1] strona : ilustracje kolorowe ; 21 cm.
Zdrowe, wyjątkowo smaczne i podawane na wiele sposobów. Jajka są uniwersalnym składnikiem wielu dań. Można je podać jak: gładką jajecznicę i puszysty omlet z ziołami, delikatny quiche lub frittatę z warzywami, świetnie się sprawdzają jako dodatek do kanapki lub samodzielne danie. Są wyjątkowo zdrowe, idealnie zbilansowane i pełne cennych protein, witamin i minerałów.
W książce znajduje się ponad 40 przepisów i piękne zdjęcia gotowych dań od tradycyjnych zestawów śniadaniowych, takich jak jajko sadzone na toście lub jajka faszerowane, po bardziej wytworne dania, jak jajka zapiekane w pomidorach czy jajka w koszyczkach z szynki prosciutto. [Buchmann, 2014]
Availability:
Boguchwała - Wypożyczalnia dla Dorosłych
There are copies available to loan: sygn. 641 (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again